Atelier Margoud

 

Welkom!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!

Ik ben Margot Cleophas-Kroon en ik ben gek op mooie sieraden. Net als jij, vermoed ik!

Ik volg de opleiding tot Goudsmid aan de Vakschool Schoonhoven en ben al jaren het liefst de hele dag bezig met het zoeken naar mooie materialen en met het ontwerpen en vervaardigen van verfijnde, pure sieraden.

 

Collectie

Ik gebruik uitsluitend edele metalen en natuurlijke materialen (edelstenen, zijdekoord en satijnkoord) van hoogwaardige kwaliteit, die niet irriterend zijn voor de huid en hierdoor het draagplezier niet begrenzen en daarnaast een mooie, pure uitstraling hebben. Alles wat ik maak is daarom van hoofdzakelijk 14 karaat goud, Ik maak echter ook gebruik van 925 sterling zilver of 925 sterling zilver met 14 kt gouden plating (Vermeil), goldfilled materiaal. Dit in combinatie met echte, natuurlijke (facetgeslepen) edelsteentjes en/of zoetwaterpareltjes Elk edelsteentje heeft een eigen uitstraling en een eigen kracht. Dit maakt elk sieraad uniek, net als de drager.

Door ingetogen kleurkeuzes qua edelstenen hebben de door mij ontworpen sieraden een tijdloze look.

Kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek zijn voor mij van het grootste belang en wil ik je dan ook graag sieraden bieden waar je echt blij van wordt! 

 

Maatwerk

Ik kan alle Margoud sieraden naar wens voor je maken en aanpassen. Dus verschillende maten of combinaties zijn mogelijk. Ik maak graag speciaal voor jou een uniek sieraad. Heb je een speciaal edelsteentje, kleur of vorm in gedachten, laat het me maar horen! Stuur me een mail, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Lieve Gouden groet,

Margot